Overslaan en naar de inhoud gaan

Wie ben ik

Mijn artsopleiding en specialisatie tot psychiater en psychotherapeut volgde ik in Den Haag en Leiden. Ik rondde deze af in 1996. Ik heb op verschillende plekken bij Dimence gewerkt, en samen met anderen  het topreferente centrum bipolaire stoornissen opgezet, een centrum met een polikliniek voor bipolaire stoornissen en een polikliek ‘psychiatrie en zwangerschap’. Daarnaast rapporteer ik voor het Pieter Baan Centrum en doe ik ambulante forensische rapportages. Ik heb in het bestuur van het Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen gezeten van 2010 tot 2020 en in het Landelijk Kenniscentrum Psychiatrie en Zwangerschap van 2014 tot 2018. Van 2015 tot 2020 was ik penningmeester van de stichting Mind2Care, een screeningstool voor kwetsbare zwangeren.

In 2021 ben ik een eigen praktijk gestart als zelfstandig gevestigd psychiater. Hierin bied ik diagnostiek aan en behandeling van stemmingsstoornissen en behandeling van zwangere vrouwen met psychische problemen. Ook voor andere problemen, zoals angsten, onzekerheid, problemen in het aangaan van relaties, werk, intimiteit kunt u bij mij terecht.

Indien er regelmatig crisissituaties ontstaan, waarbij bijvoorbeeld opnames nodig zijn, dan bent u waarschijnlijk beter op uw plek binnen een GGZ-instelling zoals GGNet of Dimence.

Binnen de behandeling vind ik het belangrijk om goed samen te werken. Samen met u probeer ik tot een helder beeld van uzelf en uw problemen te komen. We bespreken wat de verschillende behandelmogelijkheden zijn en komen samen tot een plan van aanpak. Ik ben open en direct en vind het prettig als u actief meedenkt in de behandeling.

back to top